Header Ads

Ta bort navbaren med enkel ny inställning

Det har länge funnits bloggare som velat dölja sin navigeringsbar, den så kallade navbaren, högst upp i bloggen. Det kan bero på att man tycker att bloggen ser renare ut, att man själv lagt till en meny precis under eller något annat skäl.
En sak som diskuterats är om det här är okej för Blogger, om det är godkänt att dölja navbaren och åsikterna har varit många även om svaren från Blogger själva inte varit det.

Nu vet vi!
Blogger har infört en ny, egen funktion där du enkelt döljer din navbar - alltså är det helt okej att man väljer att ha sin blogg utan!1. Gå till bloggens Layoutsida.


2. Klicka på redigera i gadgeten för Navbar3. Välj Av i listan över navbarens utseende. Spara!

6 comments:

 1. Ah...Det var på tiden :)

  ReplyDelete
 2. Herlig med en side som denne! eg kom hit
  helt tilfeldig, da jeg så den blå på en
  annen bloggen. Nå skal jeg fixe en plass
  til den på min blogg ;).
  Unn :)

  ReplyDelete
 3. Det var bra, har tänkt ta bort den på hemsidan jag fixat för vårt företag, men...tell me - hur kommer man egentligen sedan till Utforma-sidan?

  ReplyDelete
 4. Eva in Athens, Greece: Utforma-sidan är samma som sidan "Mall". Du hittar den i listan som du ser på den första bilden här ovan i inlägget.

  ReplyDelete
 5. Tack, Emelie, jag tänker inte tala om hur jag tänkte...! :)

  ReplyDelete
 6. Jag har plockat bort navbaren från företagets hemsida och det blev ju mycket snyggare. På ena bloggen har jag även tagit bort den. Ett stort problem är dock att av någon anledning försvinner även snabbredigeringen, så det blir mer jobb att hantera bloggen tyvärr.

  ReplyDelete

-------------------------------
Lämna gärna en hälsning! Har du en bloggfråga är du välkommen att ställa den på vårt forum. På så vis kan fler svara alternativt få hjälp om de har samma problem. Tack!
Du hittar en länk till forumet högst upp till vänster här på Fixabloggen.
-------------------------------