Header Ads

Svar på bloggfrågor


Tack för alla era frågor i föregående inlägg! Jag uppskattar att få ta del av era frågor och idéer till nya inlägg/tutorials.

Har du en fråga som handlar om just din egen blogg, något som inte fungerar eller om du vill ändra på något och inte vet hur ska du däremot vända dig till vårt Forum.
Här på Fixa-bloggen skriver jag om allmänna ämnen som passar in på de flesta bloggar, medan du på forumet kan ställa dina frågor i en tråd där svaren riktar sig just till dig. Där hittar du både mig och andra trevliga medlemmar som gärna försöker hjälpa dig med din blogg.

Välkommen till Fixas eget forum!

12 comments:

 1. ~Bästa forummet som finns~

  ReplyDelete
 2. Hejsan! Behöver lite hjälp igen. detta är nog a piece of cake för dig =)
  Jag har läs mer-funktionen. Automatiskt hamnar den till vänster men jag vill ha den till höger, som du har, och med fet stil så den syns bättre. hur gör jag det. Har sökt bland koder men hittar inte.
  Kram

  ReplyDelete
 3. Maria - jag vet inte om du läste inlägget du kommenterade men om du ställer din bloggfråga på vårt forum får du säkert svar där.
  http://fixadinblogg.com

  ReplyDelete
 4. Hej! Jag undrar hur man CENTRERAR datum/rubrik samt kommentarsfältet? Mvh L

  ReplyDelete
 5. Louise - glöm inte din bloggadress, annars kan jag inte se vilken bloggmall du har (se din källkod) och utan det kan jag inte hjälpa dig.

  ReplyDelete
 6. För er som undrar över Facebook-knapp, tutorial kommer framöver när jag löst ett problem med scriptet som FB tillhandahåller.

  ReplyDelete
 7. Glad att hitta den här sidan. Men jag fattar inte var jag ska ställa fråga (gick in på Fixas forum, men hittade inte fram till nåt - kanske måste man vara medlem el nåt). Jag har använt mig av blogspot ett drygt år o alltid är det nåt. För ett tag sen blev all of a sudden strul med kommenterandet (löste sig om än lite struligt). Nu fungerar plötsligt inte statistiken. Alltså, har kunnat se antal läsare per blogginlägg, fr vilket land osv. Fr senaste inlägget visas inget. Jag har inte gjort några ändringar. Hur kan det komma sig? (Ska jag ställa frågan på annat ställe: hänvisa mig).

  ReplyDelete
 8. Det går inte att kommentera på min blogg minlillaskrubb.blogspot.com hur gör jag för att fixa det?

  ReplyDelete
 9. Tack för testkommentaren:) jag tror det verkar funka nu!

  ReplyDelete
 10. Hur skapar man sökord till sin blogg om man har blogger.

  ReplyDelete
 11. Hej. Hur ändrar jag tiden som mina inlägg har skrivits? Jag skrev ett inlägg klockan tolv idag och tiden på bloggen är 03 på natten. :S

  Bloggen är http://tjolinti.blogspot.com/

  ReplyDelete
 12. Tjolinti - du får ställa in rätt tidszon på bloggen, det gör du via Inställningar-Språk och formatering om du har det nya, vita gränssnittet.

  Om du har kvar det beiga gränssnittet hittar du det under Inställningar-Formatering

  ReplyDelete

-------------------------------
Lämna gärna en hälsning! Har du en bloggfråga är du välkommen att ställa den på vårt forum. På så vis kan fler svara alternativt få hjälp om de har samma problem. Tack!
Du hittar en länk till forumet högst upp till vänster här på Fixabloggen.
-------------------------------