Header Ads

Efter sommaren - dags för frågor!Sommaren har varit lång och jag har nog fokuserat på lite andra frågor än de som hör till Blogspot. ;-) Jag har jobbat heltid hos en suverän restaurang hela sommaren, bor i en turistort där all inkomst tjänas under sommarmånaderna så man får passa på. Det är inte bara de som behöver få ihop en inkomst, det gör jag också. Fixa Din Blogspot är en sida jag brinner för men den kostar mer än jag får in så jag kan inte leva på de frågor ni ställer. Som ni vet har ni ingen reklam här hos Fixas!

 Men nu är jag redo - dags för Blogspot!

Hjälper du mig?
Vad skulle du vilja ändra hos Blogspot, utseende, beteende (få något att funka bättre) vad? Har du en fråga som kan leda till en mer fungerande, snyggare blogg?

18 comments:

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. Hur kan jag gå tillväga för att lägga till en custom header i blogspot? jag har tittat på massor av guider, men de allra flesta är pinsamt gamla och inaktuella.

  ReplyDelete
 3. Hej! Jag stör mig på Bloggers mallar för telefonerna. Skulle vilja ha fler varianter att välja mellan. Då jag tycker att bilder är prio vill jag se stora bilder även i telefonen + att jag vill ha menyn synlig. Tycker inte att jag får till någon snygg blogg i mobilen...på platta eller dator ser det OK ut.

  //Lillianna
  http://tradgards-tankar.blogspot.se/

  ReplyDelete
 4. Hur avaktiverar jag mobil version i Contempo. Det har inte varit ett problem förr men det är just med Contempo som det händer. Finns det en lösning? Tack!

  ReplyDelete
 5. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 6. Jätte bra blogg! Tack så mycket :)

  ReplyDelete
 7. I really like and appreciate your post.Thanks Again. Keep writing.

  ReplyDelete
 8. Jätte bra blogg! Tack så mycket :)

  ReplyDelete
 9. Useful and effective post you have made . Feeling well to see your shared .

  ReplyDelete
 10. Pleasant Blog, I'm truly awed with your endeavours for composing this blog. Visit Ogen Infosystem for the creative website designing and development services.
  Best Web Design Company in Asia

  ReplyDelete
 11. Nice blog, visit Mutualfundwala for Mutual Fund Companies, Investment Advisor in Delhi and Best Performing Mutual Fund.
  Best Performing Mutual Fund

  ReplyDelete

-------------------------------
Lämna gärna en hälsning! Har du en bloggfråga är du välkommen att ställa den på vårt forum. På så vis kan fler svara alternativt få hjälp om de har samma problem. Tack!
Du hittar en länk till forumet högst upp till vänster här på Fixabloggen.
-------------------------------