Header Ads

Dela upp långa inlägg i delar

Ibland har man mycket att berätta, många bilder och inlägget blir bara länge och längre. Men för att inte riskera att tråka ut läsarna, kan man med fördel dela upp långa inlägg.

Istället för ett jättelång inlägget om resan till Paris, kan det t ex bli 3 inlägg - Parisresan del 1, Parisresan del 2 och så vidare. Eller varför inte dela in efter dagar t ex Paris dag 1, Paris dag 2 och så vidare.

Att dela in inlägg i delar kan också vara en bra idé om man skriver flera inlägg inom samma ämne. På så sätt kan det ibland vara lättare att knyta ihop tankar eller diskussioner, även om det går en viss tid mellan inläggen.

Det också vara en idé om man är inne i en period med bloggtorka och man inte kommer på vad man ska skriva om. När man väl har kommit på något att skriva om så kan man ju "suga lite längre på karamellen" genom att dela upp inlägget i flera delar!Ett gästbloggsinlägg av Emelie Ekborg

Florist/bloggare/skribent/grafisk designer

Sedan 2 år tillbaka driver jag bloggen www.svenskablomsterbloggar.se där jag försöker sprida inspiration om min stora passion blommor.2 comments:

  1. Bra tips att dela upp inläggen. Det är jobbigt att läsa långa inlägg.

    Beem

    ReplyDelete

-------------------------------
Lämna gärna en hälsning! Har du en bloggfråga är du välkommen att ställa den på vårt forum. På så vis kan fler svara alternativt få hjälp om de har samma problem. Tack!
Du hittar en länk till forumet högst upp till vänster här på Fixabloggen.
-------------------------------