Header Ads

Publicera inlägg bakåt i tiden

I verkligheten kan man ju inte gå bakåt i tiden, men med bloggen kan man! Bokstavligt talat dessutom. När du skriver inlägg kan du nämligen publicera dom bakåt i tiden. Du kan skriva ett inlägg idag och sedan gå bakåt i kalendern och publicera det till exempel 1 år tillbaka i tiden.
När du skriver inlägg, hittar du kalendern i menylisten till höger, under schemalägg. Här kan du lätt klicka dig bakåt i arkivet och tiden.

Jag testade att publicera ett inlägg från 30 juli 1988. Långt innan bloggar ens fanns!

Detta är ett perfekt om du precis har startat din blogg och vill bygga upp ett litet arkiv (ett bra knep om man vill fånga läsare redan från start, eftersom det då finns något för dom att läsa och fastna för). Det är också ett enkelt sätt att lägga till ett inlägg i arkivet, för att sedan kunna länka till det.

Eller varför inte låta din blogg börja med ett inlägg från dagen då du föddes? Gå tillbaka till historiska händelser eller viktiga datum i ditt liv. En liten funktion som man kan leka med!Ett gästbloggsinlägg av Emelie Ekborg

Florist/bloggare/skribent/grafisk designer

Sedan 2 år tillbaka driver jag bloggen www.svenskablomsterbloggar.se där jag försöker sprida inspiration om min stora passion blommor.3 comments:

  1. Och har man ett speciellt inlägg som man kanske vill visa överst igen, så bara ändrar man till dagens datum.
    Smidigt!

    ReplyDelete
  2. Exakt..Smidigt!

    ReplyDelete

-------------------------------
Lämna gärna en hälsning! Har du en bloggfråga är du välkommen att ställa den på vårt forum. På så vis kan fler svara alternativt få hjälp om de har samma problem. Tack!
Du hittar en länk till forumet högst upp till vänster här på Fixabloggen.
-------------------------------