Header Ads

Starta en Bloppis = Internetloppis


Text: Caroline Apelgren

Har haft en tanke sedan i vintras att anmäla mig till en loppis, men jag är ju så seg att ta itu med vissa saker. Men denna idé gick det rätt snabbt med från när den kom tills den slutfördes. Jag skulle ha mig en Internetloppis. En loppis som är tillgänglig dygnet runt.

På så vis slipper jag släppa ut mina saker till garaget och hoppas på att någon kommer för att köpa mina prylar, det är ju nämligen väldigt mycket garage/baklucke-loppisar där jag bor.

Sidan var enkel att bygga ihop. Jag har till och med fått frågan om jag arbetar med hemsidor, men tycker det är "serverat" rätt bra ifrån blogger.Genom denna idé har jag fått mera utrymme i vår källare, för en dag i framtiden ha plats att inreda ett rum där istället för att bara ha som förrådsutrymme. Har också sålt prylar till personer, som sökt just denna vara. Det kan t ex vara en lampa som ikea har slutat med eller en skjorta som fanns på HM för många år sedan.Själv så gillar jag att handla begagnat, mera utbud liksom än vad som erbjuds i butiker.

Vore trevligt om ni kikade in på min sida: http://internetloppis.blogspot.se/

Ett gästbloggsinlägg av Caroline Apelgren

Caroline driver bloggen Internetloppis.blogspot.se, en smart variant på att ha loppmarknad hemma på sin egen gård.

5 comments:

 1. Det var verkligen en bra ide´!
  Och så enkelt du har gjort det.
  Och du - tänker du till lite, så kan det bli stort...........

  ReplyDelete
 2. Nu vart jag ju nyfiken på vad du menar med "Och du - tänker du till lite, så kan det bli stort...........", om du ser detta så förklara gärna för mig vad du tänker på :)

  ReplyDelete
 3. Jag tänkte mest att din fina ide´kanske drunknar bland alla som kommer att göra likadant - redan idag så får man ca 4.800 träffar när man söker på "internetloppis".
  Du skulle kanske göra bloggnamnet/adressen mer unikt?
  Eller, om du vill jobba mer aktivt med det, försöka göra någon slags samlingssida för folk som vill sälja sina saker hemifrån, via nätet.
  Inte vet jag, det var bara en tanke.

  ReplyDelete
 4. Ja det har du ju rätt i.
  Men min sida hamnar iallafall på tredje plats när man söker på det ordet på google. Sedan nämns jag på andra plats ser man redan i resultatlistan...

  ReplyDelete
 5. Hej, det här var intressant. Har själv tänkt på ett internetloppis,men ångrade mig för det skulle bli för besvärligt med leveranserna, tänkte jag. Du har lagt upp det så enkelt, inga PayPal betalningar och sånt. Förstår jag rätt att du lämnar ut din Swedbank kontonr som de betalar in på? Är det säkert?
  Min bloggadress http://ankisbureau.blogspot.se/

  ReplyDelete

-------------------------------
Lämna gärna en hälsning! Har du en bloggfråga är du välkommen att ställa den på vårt forum. På så vis kan fler svara alternativt få hjälp om de har samma problem. Tack!
Du hittar en länk till forumet högst upp till vänster här på Fixabloggen.
-------------------------------