Header Ads

Länkar du till Fixa-bloggen i ett inlägg?

Hör du till dem som länkar till Fixabloggen om du läser ett intressant inlägg?

Jag kontrollerar vår statistik nästan varje dag och i det ingår det att se vilka tillbakalänkar vi fått. Om du skrivit ett inlägg där du länkar till ett inlägg här på Fixabloggen ser jag det så fort någon har klickat på länken och oftast kommenterar jag det du skriver (om du har en fråga eller en kommentar som går att svara på).
Självklart vill jag hjälpa mina läsare om något krånglar på deras bloggar, det är ju det Fixabloggen handlar om.

Har du en speciell fråga är det säkrast att du frågar här på Fixabloggen eller hellre på vårt Forum, men oftast hittar jag bloggfrågor även ute i enskilda bloggars inlägg. Missar jag ditt inlägg beror det oftast på att jag tagit lite ledigt och städat hemma eller något annat nyttigt och tråkigt...
Till och med en bloggfixare har ett hus att hålla ordning på!

7 comments:

  1. hej

    hur ska jag fixa läsare till min blogg?

    www.finest.se/ninagomar

    ReplyDelete
  2. Jag länkar alltid hit när jag hittar nåt "matnyttigt" eller intressant eller lösning på nåt problem..det är jättebra. Som nu med bloggproblem och webläsare...

    ReplyDelete
  3. Jag länkar alltid hit när jag läser på andra bloggar om de problem och funderingar som bloggaren kan ha.
    Det är ju det minsta jag kan göra som tack för all fin hjälp du lämnar!

    ReplyDelete
  4. Vad har det tagit åt min blogg? Menyerna som jag vill ha till höger om själva blogg inläggen är nu längst ner till vänster. I själva layouten är de nog där till höger där jag vill ha dem! Tacksam för svar!

    ReplyDelete
  5. hej, jag har fixat en design från internet. Men när jag går tillbaka i tiden på bloggen så blir inläggen smalare och smalare och tillslut syns inte inläggen :( varför är det så? vill ju verkligen kunna ha kvar och kunna läsa det jag skrivit.

    ReplyDelete
  6. Att äga ett hus är ett pågående projekt utan slut. På vintern upptäcker man läckor som ska fixas till våren. På våren upptäcker man sakar som gömts i snö.

    För mig ska jag fixa några fönster som läcker in kyla.

    Så just nu sitter jag i en varm och skön fleece med en kopp kaffe och läser din blogg och njuter av dagen.

    ReplyDelete

-------------------------------
Lämna gärna en hälsning! Har du en bloggfråga är du välkommen att ställa den på vårt forum. På så vis kan fler svara alternativt få hjälp om de har samma problem. Tack!
Du hittar en länk till forumet högst upp till vänster här på Fixabloggen.
-------------------------------