Header Ads

Lightboxen är tillbaka - med off-knapp!

Från min gamla Scrapblogg :-)

Ni har säkert sett att Blogger åter lagt till sin Lightbox-funktion, alltså att de bilder man vill klicka på visas upp mot en svart bakgrund och med möjligheten att visa inläggets andra foton.

En del har klagat på det här och velat ha tillbaka den gamla funktionen där en bild visas upp separat mot en vit bakgrund och Blogger har lyssnat på sina användare. De har lagt till ett alternativ i bloggens Inställningar där du kan välja bort Lightboxfunktionen.


Gå till Inställningar - Formatering och scrolla ner en bit på sidan.
Där hittar du Showcase images with Lightbox.
Välj Nej.


Antagligen kommjer du snart att få det här alternativet på svenska precis som med de andra inställningarna, men jag gissar att det är så nytt att Blogger inte hunnit dit ännu.

Nu kan du själv välja hur du vill att dina foton ska visas!

6 comments:

 1. Tack för det tipset!

  ReplyDelete
 2. som jag undrat vad en Lightbox e för något.
  nu vet jag :)

  ReplyDelete
 3. Hej!!
  Det var jättebra att ha den, visste jag inte de hade klagar som dom vill ha den..Minns jag var det vit bakgrund och sen kom cirka 2 veckor märkte svart bakgrund.. Tycks jag det var mycket bra den!!! Pss jag har fortfarande problem med sidelement hittar inte hos "Sidor" var tomt hos sidelement, men jag har skapat en sidor "DreamSuite" och de kom inte än.. men min annat blogspot ser jag som har egen sidor!! Jag fick veta av min vän och hon sade att de kommer snart automatiskt, det gick 3 dagar och kom inte än!! Gärna kan du läsa hos min blogspot "Katogerier" ► "Fundera" ► "Om Sidelement" Det kan jag inte förstår!! Ha en fin helg till dig!! ☻

  ReplyDelete
 4. Är mycket nöjd med den nya bildvisningen med svart bakgrund. Tack att ni tog tillbaka den!

  ReplyDelete
 5. Tack för hjälpen med detta, jag visste inte ens att detta fanns, jag har inte märkt någon skillnad så jag har nog automatiskt inställt på "nej". Det var bra upplysning, tack så mycket! Kramar!

  ReplyDelete

-------------------------------
Lämna gärna en hälsning! Har du en bloggfråga är du välkommen att ställa den på vårt forum. På så vis kan fler svara alternativt få hjälp om de har samma problem. Tack!
Du hittar en länk till forumet högst upp till vänster här på Fixabloggen.
-------------------------------