Header Ads

visa dina gamla inlägg

Visst är det bra att ha en gadget med ditt arkiv, men inte alla orkar titta igenom det och se vad annat som kan vara av intresse.
Då kan det vara bra att ha ett par länkar med en bild och en inledning på inlägget under varje inlägg du skriver, precis som jag har här på Fixabloggen.
Samma etikett kan göra att din läsare är intresserad av ännu ett inlägg du skrivit och det i sin tur kan leda till ännu ett…
Visst låter det bra!

Gör så här:
Logga in på din blogg.
Gå till Link Within och fyll i dina uppgifter. Välj Blogger om du använder Blogspot.

hämta 

Följ instruktionerna, klicka på länken Install widget och välj vilken blogg du har. Eftersom du redan loggat in på ditt konto finns dina uppgifter redan här!

hämta (1)

Klicka på Lägg till gränssnittskomponent och se hur dina etiketter används för att välja vilka inlägg som rekommenderas för dina läsare. Se gärna till att du har minst tre inlägg för varje etikett, annars behöver gadgeten upprepa samma inlägg flera gånger och det ser ju kanske lite trist ut.

Länka gärna till din blogg här i kommentarerna när du lagt in gadgeten så kan vi andra kika hur det blev.

24 comments:

 1. Det syns ingenting på min blogg. Har provat både på högersidan och direkt under inläggen. ??

  ReplyDelete
 2. Jag har använt LinkWhithin i... ett par år och tycker väldigt mycket om den. Den letar inte bara i etiketter, utan även i rubriker och innehåll. Utmärkt trevlig liten gadget! Det enda jag undrar är hur jag kan byta från engelska till svenska i rubriken...

  ReplyDelete
 3. Jag har samma problem som FIA ovan. Det står "You might also like:" men efter det så är det tomt. Kan det bero på att jag inte har en original bloggmall utan har fixat till en del själv?

  ReplyDelete
 4. ...eller rätta sagt, har ju utgått från en bloggmall, men ändrat bakgrund, bredd och längd, fält och sånt. Vet inte om det spelar någon roll.

  ReplyDelete
 5. Du, en fråga,
  Jag ser att hos dig hamnar "Read more-länken" ovanför Link Withins länkar. Hos mig hamnar den under vilket inte är så bra. Kan du hjälpa mig med hur du fixade det?
  http://minhusvagn.blogspot.com/

  Undrar Vispop

  ReplyDelete
 6. Vispop, det bara blev så, det är inget jag fixat... Men, kika gärna in på forumet och pm'a mig dina inloggningsuppgifter där så kan jag kika på din kod. Antagligen räcker det med att vi flyttar om ett par divvar i kodmallen.

  ReplyDelete
 7. Just detta letade jag efter =)

  Men inga bilder syns bara en länk, men ska se om jag kan lösa det ;)

  Annars en jätte bra widget "tummen upp"

  ReplyDelete
 8. Hej igen och tack för hjälpen med att lösa mitt problem. Efter en massa googlande löste jag det så här.
  http://jacqsbloggertips.blogspot.com/2010/01/linkwithin-affects-placement-of-read.html

  Nu fungerar det precis som jag vill.

  ReplyDelete
 9. Hej!
  Hur ändrar man "You might also like:" till svenska "Kanske gillar du:"? Skriver på svenska i bloggen så det känns lite off när det står på engelska :/

  ReplyDelete
 10. Tack för alla tips, har gjort en hel del förbättringar nu, bl a denna. Men jag gillar inte riktigt att den hamnar så nära texten, skulle hellre vilja ha "tipsen" efter "vid tangenterna". Men det får jag tag i nån annan dag...nu är det dags för sängen!

  ReplyDelete
 11. Hej , det fungerade inte för mig tyvärr. Jag kommer till "lägg till sidelement" och klickar sen på Lägg till gränssnitts komponent, men sen händer inget. skall det komme en popruta så man kan välja vilka inlägg som används? Please help...

  ReplyDelete
 12. Det kan bero på att du har en speciell mall på din blogg eller att något i koden krockar med något annat.
  Det du kan göra är att hämta koden som "Other" istället för till "Blogspot". Du får då en kod som du kan kopiera och lägga in i en html-gadget. Det har jag fått göra här på Fixabloggen eftersom min blogg inte heller visade gadgeten och nu fungerar det fint.

  ReplyDelete
 13. Tack så mycket... Blev jättesnyggt :)))

  http://denrosabakelsen.blogspot.com/

  ReplyDelete
 14. Hej
  Tycker att du svarar på frågor på ett sätt som jag förstår och försöker därför få ett svar här. Jag har lagt in Linkwithin på min WP, bilder kommer upp och allt är frid och fröjd, förutom att det är samma 4-5 bilder som visas hela tiden. Har tags på alla sidor m.m. så det borde inte vara ett problem. Har du en aning om vad det kan bero på?
  Med tack på förhand
  Malou
  http://blogg.livlustbalans.se

  ReplyDelete
 15. Malou, fråga helst Linkwithin direkt. Jag är inte så jättehemma på wordpress och det är nog dumt om jag gissar - bättre att du får ett direkt svar från dem.
  Lycka till!

  ReplyDelete
 16. Hej och tack för en jättefin blogg.
  Är i uppstarten och alla dina tips som typ LinkWithin är välkomna.
  Så här blev det på min filmblogg http://filmveckan.blogspot.com/
  Ligger lite för mycket till höger men det går väl att leva med.
  mvh Conny Filmveckan

  ReplyDelete
 17. Hej!
  Hittade nyligen din blogg och WOW. Precis vad jag behövde! Nu har jag slängt in LinkWithin och ska se till att få lite fler inlägg på varje etikett så att man får lite mer variation. Men kolla gärna hur det blev!

  pappak.blogspot.com

  Tack för en kanonbra blogg. Lär återkomma och återkomma och återkomma..

  ReplyDelete
 18. Äntligen har jag hittat hur man gör! Trevligt. Fixa din blogspot är fantastiskt bra!

  ReplyDelete
 19. Jag är totalt oteknisk men fick detta att funka utan större problem, tack! Om jag kämpar på kanske jag kommer lära mig lite nytt..men htmlkoder verkar svåra..;)

  ReplyDelete
 20. Jag har lagt in "kanske du gillar:" på min blogg och det kommer upp tre inlägg som förslag nedanför inlägget, men jag tycker inte att de stämmer med etiketterna. Trodde att om jag har ett inlägg med etiketten "bröd" så ska gadgeten länka till andra inlägg med etiketten "bröd", eller har jag fel? Tycker i vilket fall som helst att det är en bra grej. Så här ser det ut hos mig:
  http://vardagfest.blogspot.com

  ReplyDelete
 21. Ja, man tänker ju att det ska funka så. Men det är väl som sagt så där. Ibland beror det även på hur många inlägg man har med samma etikett. Men jag tycker att det som oftast är relaterade inlägg som visas. För övrigt inget man kan styra över eller ändra. Huvudsaken är ju i alla fall det det visas förslag på fler intressanta inlägg för läsarna.

  ReplyDelete

-------------------------------
Lämna gärna en hälsning! Har du en bloggfråga är du välkommen att ställa den på vårt forum. På så vis kan fler svara alternativt få hjälp om de har samma problem. Tack!
Du hittar en länk till forumet högst upp till vänster här på Fixabloggen.
-------------------------------