Header Ads

Starta en blogg


Vill du starta en Blogspot-blogg?

Det första du måste göra är att skapa ett Googlekonto om du inte redan har ett.

Gå till google.se och klicka på Logga in uppe i högra hörnet.Här kommer du till en inloggningsruta och under den finns en länk att klicka på om du vill skapa ett nytt Googlekonto.


Klicka där och fyll i dina uppgifter.
Du kan antingen skapa en ny gmailadress via formuläret eller använda en existerande mailadress (från vilken mailleverantör du vill - jag använde min xx@fixadinblogg.com-mailadress t.ex. ).
Godkänn villkoren och gå vidare.

Du måste sen bekräfta din mailadress genom att klicka på en länk i ett mail du får från Google.

När du har kommit så långt kan du logga in på ditt Googlekonto via länken uppe till höger på google.se om du inte blev inloggad automatiskt när du klickade på länken i mailet.

Nu är det dags att skapa din blogg!

Öppna google.se.
Klicka på ikonen med de nio svarta fyrkanterna uppe till höger brevid din kontoikon. I menyn som fälls ut klickar du på Mer och väljer sen Blogger.


Här klickar du på Skapa en blogg och loggar sen in på ditt (nya) Googlekonto.

Du får nu välja om du vill använda en Google+ profil eller om du vill använda en lite mer begränsad profil via Blogger. Om du vill skapa en anonym blogg (nu eller framöver) rekommenderar jag Bloggerprofilen.
Du kan senare växla till en Google+ profil via din blogg om du vill.

När du har gjort det här valet är det dags att välja vilket visningsnamn du vill ha. Det kan vara ett namn eller ett ord/en ordlek, men kom ihåg att det här är namnet som syns när du kommenterar och lämnar hälsningar på andra bloggar så välj något som du känner representerar dig.

Nu när du har ett visningsnamn är det dags att skapa din första blogg.

Först fyller du i den rubrik du vill ha på din blogg. Du kan ändra den när du vill så det är inte så viktigt att det blir rätt direkt. Däremot är adressen till bloggen, den du fyller i härnäst, desto viktigare. Den kan du visserligen också ändra i efterhand, men om dina läsare har spart din länk kommer ett adressbyte göra att de inte längre hittar till dig.

Du får välja en adress som slutar på  .blogspot.com. Du ska alltså välja det led i adressen som står allra först.

Bloggmall är det lättare att välja i nästa steg så klicka på Skapa blogg för att börja designa och skriva.Nu har du skapat din första blogg! Grattis!


För att visa din blogg klickar du på Visa blogg under din bloggs namn i menylistan.3 comments:

 1. Bingung cari Situs Judi Online Terpercaya?ini solusi buat kamu!!
  Dapatkan kesempatan menang dan hadiah sampai puluhan juta rupiah!!BERAPAPUN KEMENANGAN ANDAAKAN KAMI BAYAR!!Segera Daftarkan Diri Anda di 3MPOKER !!!http://3MPOKER88(.)com
  Dengan Minimal Deposit dan Withdraw hanya IDR 15.000 Anda sudah bisa memainkan 7 jenis permainan seperti :- Texas Holdem Poker- DOMINO- CEME- CEME KELILING - CAPSA - SUPER TEN- OMAHA
  BONUS 3MPOKER  :Bonus Bulanan - Bonus New Member 10% - Bonus 5.000 setiap hari dengan minimal deposit 50.000 ( seumur hidup )- CASHBACK hingga 0,3%-0,5% Di bagikan Setiap Hari Senin - Referral 10%-20% Seumur Hidup- Lucky Spin/mystery box Setiap Minggunya !!

  JADI TUNGGU APALAGI!!! BERGABUNG SEGERA DI 3MPOKER
  SEMUA BERKESEMPATAN MENDAPATKAN HADIAH !!!

  Link alternatif 

  http://209.250.225.17/ 3mpoker8.com poker3m.com

  Info Lebih lengkapnya Hubungi Kami Via :
  - Live Chat 24 Jam
  - WA : +855974185608
  - BBM : D8A18181
  - Line : cs_3mpoker
  - Facebook : POKERKU3M

  Daftar Dibawah Sini Sekarang Juga 

  Klik Disini


  Klik Disini
   

  Klik Disini
   

  Klik Disini
   

  Klik Disini
   

  Klik Disini
     

  Klik Disini
      

  Klik Disini
   
   
  Klik Disini
    

  ReplyDelete

-------------------------------
Lämna gärna en hälsning! Har du en bloggfråga är du välkommen att ställa den på vårt forum. På så vis kan fler svara alternativt få hjälp om de har samma problem. Tack!
Du hittar en länk till forumet högst upp till vänster här på Fixabloggen.
-------------------------------