Header Ads

Starta en blogg


Vill du starta en Blogspot-blogg?

Det första du måste göra är att skapa ett Googlekonto om du inte redan har ett.

Gå till google.se och klicka på Logga in uppe i högra hörnet.Här kommer du till en inloggningsruta och under den finns en länk att klicka på om du vill skapa ett nytt Googlekonto.


Klicka där och fyll i dina uppgifter.
Du kan antingen skapa en ny gmailadress via formuläret eller använda en existerande mailadress (från vilken mailleverantör du vill - jag använde min xx@fixadinblogg.com-mailadress t.ex. ).
Godkänn villkoren och gå vidare.

Du måste sen bekräfta din mailadress genom att klicka på en länk i ett mail du får från Google.

När du har kommit så långt kan du logga in på ditt Googlekonto via länken uppe till höger på google.se om du inte blev inloggad automatiskt när du klickade på länken i mailet.

Nu är det dags att skapa din blogg!

Öppna google.se.
Klicka på ikonen med de nio svarta fyrkanterna uppe till höger brevid din kontoikon. I menyn som fälls ut klickar du på Mer och väljer sen Blogger.


Här klickar du på Skapa en blogg och loggar sen in på ditt (nya) Googlekonto.

Du får nu välja om du vill använda en Google+ profil eller om du vill använda en lite mer begränsad profil via Blogger. Om du vill skapa en anonym blogg (nu eller framöver) rekommenderar jag Bloggerprofilen.
Du kan senare växla till en Google+ profil via din blogg om du vill.

När du har gjort det här valet är det dags att välja vilket visningsnamn du vill ha. Det kan vara ett namn eller ett ord/en ordlek, men kom ihåg att det här är namnet som syns när du kommenterar och lämnar hälsningar på andra bloggar så välj något som du känner representerar dig.

Nu när du har ett visningsnamn är det dags att skapa din första blogg.

Först fyller du i den rubrik du vill ha på din blogg. Du kan ändra den när du vill så det är inte så viktigt att det blir rätt direkt. Däremot är adressen till bloggen, den du fyller i härnäst, desto viktigare. Den kan du visserligen också ändra i efterhand, men om dina läsare har spart din länk kommer ett adressbyte göra att de inte längre hittar till dig.

Du får välja en adress som slutar på  .blogspot.com. Du ska alltså välja det led i adressen som står allra först.

Bloggmall är det lättare att välja i nästa steg så klicka på Skapa blogg för att börja designa och skriva.Nu har du skapat din första blogg! Grattis!


För att visa din blogg klickar du på Visa blogg under din bloggs namn i menylistan.1 comment:

  1. Hej!

    Jag vill dela med mig av liknande livserfarenhet som jag har för några dagar sedan, jag sökte på nätet efter sätt att få tillbaka min ex kärleksman, jag har varit gift i de senaste 2 åren och vi har båda ett barn tillsammans, men några månader efter att min man reste till USA för ett jobb, ända sedan dess har han blivit kär i en annan kvinna i Texas USA, lämnat mig och vår son ensamma hemma, jag försökte så många sätt att få honom att komma tillbaka hem men till ingen nytta, jag läste en kommentar online om en kvinna och hur hon fick sin ex kärlekspartner att återvända även efter skilsmässa, jag läser också e-postadressen till kärleksförtrollaren som har befogenheterna att återställa tillbaka ex kärlek, jag skickar snabbt meddelande till kontaktmailen jag kopierade onlinebloggen posta kommentarsektionen som denna. inom två dagar kommunicerar jag med Dr.Oduduwa Spellcaster, han hjälpte mig att starta en kärleksförtrollning för mina räkningar i hans tempel. sedan efter 24 timmar ringer min ex pojkvän mig på telefon för att be om ursäkt, och han återvänder hem till mig och fram till idag lever vi båda lyckliga tillsammans i kärlek och harmoni mer än någonsin tidigare. Jag har aldrig sett den här typen av kärleksförtrollning förut, det fungerar snabbt för mig, allt mitt tack går till Dr.Oduduwa för hans kraftfulla gåva att återställa sann kärlek. Jag rekommenderar starkt hans tjänster till alla som vill hitta sann kärlek, skilsmässa, familjeåterförening, äktenskapsseparation, eller om du någonsin vill återvända till ditt ex, det är mycket möjligt idag. kontakta Dr.Oduduwa för gratis onlinekonsultation just nu via WhatsApp; https://wa.link/q5f107
    ,.,

    ReplyDelete

-------------------------------
Lämna gärna en hälsning! Har du en bloggfråga är du välkommen att ställa den på vårt forum. På så vis kan fler svara alternativt få hjälp om de har samma problem. Tack!
Du hittar en länk till forumet högst upp till vänster här på Fixabloggen.
-------------------------------