Header Ads

Bloggens utseende - gadgets
Bloggens utseende handlar inte bara om färger och antal kolumner, vad du lägger till för innehåll i bloggen spelar också roll.

Under rubriken Layout i din adminpanel hittar du inställningarna för gadgets, de olika element du lägger in i din blogg för att visa listor med t.ex. arkiv, etiketter eller andra saker som bilder eller text.

Som du kan se finns det olika delar där du kan lägga in gadgets. Vissa gadgets ligger fast och på vissa bloggdelar kan du bara lägga till en enda gadget, men annars kan du enkelt lägga till och dra runt dina gadgets tills du är nöjd.

Här ska jag försöka förklara lite om de olika delarna.


1. Favikon
    Din favikon är den lilla bild som ligger till vänster på varje flik i webbläsaren.
Läs mer om hur du lägger till en favikon här.

2. Navbar
    Navbar (navigationsbar) är den list som ligger högst upp i alla Blogspot-bloggar. Öppna gadgeten för att byta färg till en som du tycker passar din blogg.

3. Rubrik
    Här hittar du din bloggs rubrik. Du kan också lägga till en bloggbeskrivning, en liten text som hamnar under din rubrik och en så kallad header-bild, en bild som antingen ligger under din text eller ersätter den beroende på vilket alternativ du väljer. Läs mer om headerbild här

4. Alla kolumner
    En bred kolumn direkt under din rubrik. En bra plats för reklam eller en liten hälsning till dina läsare.

5. Telefonnummer?
    Fråga mig inte varför det står så, någonstans har en översättning hos Blogspot gått fel! Det här är i alla fall kolumnen där du hittar gadgeten för dina blogginlägg. Öppna den och välj vad du vill ska synas eller inte runt omkring dina blogginlägg. Här hittar du saker som datum, delningsknappar, etiketter, kommentarer och liknande.

6. Sidebar
    Din sidokolumn (du kan ha en, flera eller ingen alls). Här lägger du till alla de saker som du vill ska synas brevid dina blogginlägg.

7-9. Footers
    Sidfotskolumner som ligger under dina vanliga kolumner. Här är en bra plats att lägga länkar och information om din blogg, men du väljer ju själv vad du vill ha - eller inte ha.

10. Gadgeten Tillskrivning
    Den här gadgeten är den där det står att bloggen är skapad av Blogger. Du kan också lägga till ditt eget namn med ett copyright-tecken © om du vill.


Men hur gör man då?

Du lägger till en gadget genom att klicka på Lägg till gadget där du vill ha den. (Du kan flytta runt din gadget mellan olika platser efteråt, men det är bra att utgå från den plats där man tror att man vill ha den)


Nu öppnas ett litet fönster med en lång lista på olika gadgets. Välj den du vill ha genom att klicka på rubriken eller plustecknet och fyll i din text, ladda upp din bild eller välj de alternativ som passar - beroende på vilken slags gadget du valt. Spara!

Nu kan du dra runt din gadget till den plats där du vill ha den, kanske längst ner i listan eller i en annan kolumn.


Om du flyttar runt dina gadgets måste du spara efteråt, annars försvinner dina ändringar när du byter sida och innan du sparat kommer den inte heller att synas på framsidan i din blogg.Lycka till med din blogg!


3 comments:

 1. Hej Alla, jag heter Safa El Sadat, jag är gift i 20 år med min man och vi har två son, äldste en 16 och yngre är 11 år. Min man älskade mig mycket, men det kommer till en punkt när han deltar i affärer med en kvinna som är hennes medarbetare. Jag har aldrig föreställt mig det, men på något sätt förändrade hans inställning till mig och barn, mina sena arbeten fick mig att tänka på frågan, även vid mitt 20-års bröllopsdag i mars håller jag mig borta från sex när vi lovar att göra det på bröllopet årsdag, 15 dagar före bröllopsdagen erkände han det ja, han hade sex med sin kollega.
  Han tog med henne i min säng när jag var ute och arbetade, det betyder att mina känslor var helt värdefulla mot honom. Mitt mentala tillstånd är fullt av plågor, jag tror att jag inte kan glömma och återhämta smärtan. Den här kvinnan var i full kontroll över henne och jag ville aldrig göra det med våld, hon vill vinna över mig när hon är skild, hon sa att hon var avundsjuk på vårt förhållande och hon kommer att förstöra mig genom att ta min man. Jag var tvungen att diskutera det med en vän som bad mig att hitta en bra stavningskastare, först och främst trodde jag aldrig på den här Cast-stavningen, men jag måste försöka tills jag kom över PROPHET NOSA UGO-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex-tillbaka och hjälpa till att åtgärda relationen och göra människor glada i deras förhållande och några andra historier om andlig sjukdom och mer.
  Jag förklarade min situation för honom och han hjälpte mig att utföra några böner, några örter och rötter och ett litet offer som jag gjorde, och inom 7 dagar kom han tillbaka för att be om ursäkt och det var bara som ett mirakel för mig, är glad idag att han hjälpte mig och jag kan stolt säga att min man nu är med mig igen och han är nu kär i mig som aldrig tidigare.
  Har du behov av hjälp i ditt förhållande som att få tillbaka din man, fru, pojkvän, flickvän, vinnande av lotterier, växtbaserad botemedel mot sjukdom, hiv, sjukdomar, astma, artrit, fybroid, stroke eller någon form av sjukdom, andligt problem , Jobbsökande, tittare som läser mitt inlägg som behöver hjälp när det gäller några livsutmaningar borde kontakta PROPHET NOSA UGO och du kommer att vara glad att du gjorde.

  E-post: nosaugotemple@gmail.com
  WhatsApp: +34631686040

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej, jag är Theresa Williams. Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han slöt mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavskärare som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollstavarna, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började bo tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett relationsproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Älska trollformler
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässor
   4) Giftermål
   5) Bindande trollformler
   6) Uppdelningar
   7) Dödsförtroll
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Delete
 2. Den som läser detta vittnesmål idag borde fira med mig och min familj eftersom det hela började som ett skämt för vissa människor och andra sa att det var omöjligt. Jag heter Göran Jörgen och är från stockholm, men jag flyttar till Chicago USA med min fru. Jag är lyckligt gift med två barn och en vacker fru. Något hemskt hände med min familj, jag tappade jobbet och min fru lämnade mitt hus eftersom jag inte kunde ta hand om mig själv och familjen. henne och mina barn vid den tidpunkten. Jag lyckades i nio år, ingen fru stödde mig för att ta hand om barnen. Jag försöker skicka ett testmeddelande till min fru men hon hindrar mig från att prata med henne. Jag försöker prata med hennes vän och hennes familj men jag vet fortfarande att någon kan hjälpa mig och jag har skickat begäran senare till så många företag, men ändå ring inte mig, förrän en trogen dag kommer att jag aldrig kommer att glömma i mitt liv . När jag träffade en gammal vän till mig som jag förklarade alla mina svårigheter och han berättade för mig om en bra man som hjälpte honom att få ett bra jobb på Coca cola-företaget och han berättade för mig att det var en caster-charm, men jag är en person som aldrig tror på trollformler, men jag bestämde mig för att prova och Drosagiede instruerade mig och visade mig vad jag skulle göra i dessa tre dagar av lunchen. Jag följer alla anvisningar och gör vad han bad mig göra bra. Drosagiede se till att allt gick bra och min fru skulle se mig igen efter det underbara arbetet Drosagiede. Min fru ringer till mig med ett okänt nummer och ber om ursäkt och hon sa till mig att hon verkligen saknar mig och våra barn och min fru kommer hem. Och efter två dagar ett företag som jag har skickat mitt tackbrev kallat, nu är jag den föredömliga företagschefen här i USA. Jag rekommenderar att om du har några problem skickar du ett meddelande till detta e-postmeddelande: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp +2349014523836 och du kommer att få det bästa resultatet. Ta saker för givet och det kommer att tas bort från dig. Jag önskar dig det bästa.

  ReplyDelete

-------------------------------
Lämna gärna en hälsning! Har du en bloggfråga är du välkommen att ställa den på vårt forum. På så vis kan fler svara alternativt få hjälp om de har samma problem. Tack!
Du hittar en länk till forumet högst upp till vänster här på Fixabloggen.
-------------------------------