Header Ads

Historien bakom din blogg


Vem är du och varför startade du din blogg?

Vi är många som bloggar på år efter år och de vi känner i vår bloggvärld vet vilka vi är, känner igen vad vi skriver och har koll på bakgrundshistorien, men har du tänkt på hur en ny besökare upplever din blogg?

Har du en sida där du berättar vem du är, vad du skriver om och historien bakom? Om inte kanske det är dags att fundera på att skriva en sådan.


Vem är du?


Emellanåt klickar jag på länkar i blogglistor hos de bloggar jag återkommer till och slås ofta av hur svårt det är att känna sig hemma på nya bloggar. Visst ser man om en blogg handlar om handarbete eller "hemma hos", men man får inte alltid en känsla för vem som skriver.

Om du inte redan har en "Om xxx" sida så rekommenderar jag att du skapar en. Berätta vem du är som skriver, dela med dig av så mycket som känns okej (du kan vara helt anonym men ändå berätta att din blogg handlar om dina erfarenheter som ... dagbarnvårdare, globetrotter, djurskyddsombud, fashionista, ensam pappa, ja - vad det nu kan vara...)

Här på Fixa-bloggen har vi "Om FDB" uppe i menyn. Där berättar jag lite om vad sajten handlar om, hur och varför den kom till. Det är kanske inte tillräckligt, men jag hoppas att det räcker en liten bit åtminstone.

En bild på dig själv gör att dina läsare känner sig hemma men om du inte vill dela med dig av ett foto av dig själv finns det många sajter där du kan skapa en avatar. En sån bild ger dina besökare en illusion av att känna dig, det är absolut bättre än inget foto alls.  Avachara är ett alterativ

Har du skrivit en bra Om-sida? Länka den gärna här i inlägget så besöker vi din blogg och tittar!
5 comments:

 1. Hm..har för mig att jag kommenterade,men...
  Jag har en lite om mig sida - kanske är för lite!?!
  /Kram

  ReplyDelete
 2. hälsningar till alla mina vänner där ute, alla som läser detta vittnesbörd idag borde fira med mig och min familj eftersom det hela började som ett skämt för vissa människor och andra sa att det var omöjligt. Mitt namn är Shira elijah och jag är lyckligt gift med två barn och en underbar fru. Något hemskt hände min familj, jag förlorade mitt jobb och min fru lämnade mitt hus för att jag inte kunde ta hand om mig själv och behov. Min familj. Hon och mina barn just i det ögonblicket. Jag lyckades i nio år, ingen kvinna kommer att stödja mig för att ta hand om barnen. Jag försöker skicka tester till min fru men hon blockerar mig från att kommunicera med henne Jag försöker prata med hennes vän och familj men vet fortfarande att man kan hjälpa mig och jag ansökte sedan till så många vänner men de kommer fortfarande inte att ringa mig, förrän där kommer en trogen dag som jag aldrig kommer att glömma i mitt liv. När jag träffade en gammal vän till mig förklarade jag alla mina svårigheter och han berättade om en fantastisk person som hjälper honom att få ett bra jobb Coca Cola-företag och han sa till mig att han stavade men jag är en person som aldrig tror på stavning men jag bestämde mig för att prova det och Dr Alaba instruerade mig och visade mig vad jag skulle göra Under de sju dagarna av lunch, besvärjelsen. Följ alla instruktioner och gör det han bad mig göra bra. Dr Alaba kommer säkerligen att gå bra och min fru kommer att träffa mig igen efter ett underbart jobb av Dr Alaba. Min fru ringer mig med ett okänt nummer och bad om ursäkt och hon berättade att hon verkligen saknar mig och att våra barn och min fru kommer hem. Idag driver jag ett Paragon-företag i USA. Jag rekommenderar dig om du har några problem skicka ett e-postmeddelande till denna {dralaba3000@gmail.com} eller WhatsApp honom via hans kontakt nedan +1(425) 477-2744 Tack Dr ALABA. och du kommer att få det bästa resultatet. Ta saker för givet och det kommer att ta ifrån dig. Jag önskar dig det bästa .......

  ReplyDelete
 3. Jag skulle vilja rekommendera er alla till en trovärdig och uppriktig privatlångivare som godkände mitt lån till mig bara inom några timmar efter så många misslyckade försök att få ett lån, jag blev förvånad och glad över att den privata långivaren räddade mig och erbjöd mig en lån med 2% ränta, kontakta henne nu om du behöver ett akut lån E-post: christywalton355@gmail.com

  ReplyDelete

-------------------------------
Lämna gärna en hälsning! Har du en bloggfråga är du välkommen att ställa den på vårt forum. På så vis kan fler svara alternativt få hjälp om de har samma problem. Tack!
Du hittar en länk till forumet högst upp till vänster här på Fixabloggen.
-------------------------------