Header Ads

Ny design på gångFixabloggen har varit med rätt länge nu, i drygt åtta år, och mallen jag använder har spelat ut sin roll.
Ett par av de script som finns här saknar källa och fungerar inte längre, vissa delar krånglar och annat är bara utdaterat. Nu börjar vi få alltför många felmeddelanden och sidan är trögladdad och så kan vi ju inte ha det!

I samband med att jag designar om FixaDinBlogspot kommer jag också att öppna ett litet, enkelt forum för frågor som ställs ofta. Inget så stort som FixaDinBloggs forum som vi hade tidigare, men ett litet forum för dig som har Blogspotfrågor. 

Jag hoppas att du har tålamod och vill komma tillbaka snart. Jag lovar att uppdatera om vad som händer och hur långt det är tills öppningsdag. 

Det kommer att ta en stund, några veckor eller kanske lite mer, men jag hoppas ni orkar vänta.

Mvh FixaAnneli

Edit 28 jan: Nu är forumet igång och du hittar länken dit uppe i vänstra hörnet här på Fixabloggen. Jag kommer dock att jobba mer med design och funktion både där och här på Fixabloggen ett tag till, ingen av sidorna är riktigt färdiga ännu.

För att kunna ställa frågor på forumet behöver du först registrera dig med en epostadress, men efter det kan du skriva din tråd direkt. Vi sänder inte ut aktiveringsmail (så länge vi inte får alltför mkt spam) för att förenkla för dig att registrera dig.

9 comments:

 1. Så spännande,Anneli ...
  Ser jag fram emot!

  ReplyDelete
 2. Kul! Heja Anneli!
  Mvh
  Rolf

  ReplyDelete
 3. Spännande! Låter toppen med ett litet forum! 😃

  ReplyDelete
  Replies
  1. Håller me´ ...
   Litet forum låter spännande❣

   Pst...Anneli,ser att du börjat med designen - Vill du ha någon "kollhjälp" så säg till hihi

   Delete
  2. Tack! Jag fick lite panik här för jag råkade lägga in en mall jag testade på Fixabloggen och inte min testblogg. Inte hittade jag min gamla backup heller, jag som alltid predikar om att göra såna. Så bytet blev en smula tidigarelagt... :-)

   Delete
  3. Men,Anneli då hur du gör ;)Tur du "känner" mig hihi ...
   Förstår att du fick lite panik,själv har jag lyckats strula me´ fast - Alltid backup :)

   Ha det så gott & Lycka Till!

   Delete
  4. Tack!
   Jo, du är duktig på det ;-) Vi får se hur det blir på slutet, nu sitter jag på testbloggen och testar lite olika saker - den här bloggen försöker jag låta bli att röra, ha ha... Kram! ❣

   Delete

-------------------------------
Lämna gärna en hälsning! Har du en bloggfråga är du välkommen att ställa den på vårt forum. På så vis kan fler svara alternativt få hjälp om de har samma problem. Tack!
Du hittar en länk till forumet högst upp till vänster här på Fixabloggen.
-------------------------------