Header Ads

Vinn en surfplatta med tangentbord

För att kicka igång vårt nya forum och gästblogg utlyser FixaDinBlogspot ett gästbloggslotteri!

Vi lottar ut en champagnefärgad Asus Memo Pad 7 surfplatta och ett tangentbord med plats att luta surfplattan mot medan man skriver (värde sammanlagt 2190:-) bland de 10 första medlemmar som skriver ett gästbloggsinlägg på vår sajt Swechat.se.

Blogga med stil medan du är på språng!

Asus Memo Pad 7 är en 7 tums, fyrkärnig, ljus- och färgstark platta med lång batteritid, upp till 11 timmar. Den har dessutom en snygg design med känsla av en kuvertväska.


Med ett trådlöst tangentbord skriver du enkelt dina blogginlägg om du inte hellre skriver direkt på skärmen. Luckan i den främre delen kan öppnas och användas som stöd för din surfplatta.Så, hur vinner du då detta snygga blogg-paket?

Börja med att registrera dig som medlem på vår forumsajt Swechat.se.

Fyll i din profil (om du har en egen anonym blogg behöver du förstås inte avslöja vem du är här heller, välj bara en passande profilbild och skriv några rader om vem du är/vad din blogg handlar om)

Under länken Profil hittar du länken Skriv inlägg. Här skriver du ditt gästbloggsinlägg och länkar till din blogg. Tryck på Skicka när du är klar och vänta sen på att ditt inlägg ska bli godkänt!
(jag godkänner alla inlägg manuellt för att undvika rasistiska, våldsamma, hotfulla eller liknande poster.)

När 10 gästbloggare fått sina inlägg publicerade lottar vi ut en vinnare som presenteras både här och på Gästbloggen.


Reglerna är enkla.

Ditt inlägg måste utgå ifrån ett ämne, oavsett om det är barnuppfostran, astronomi, djur, drömresan eller dina värsta nojor. Självklart uppskattar vi humor!
(Det vi försöker undvika är rena "idag åkte jag till HM och handlade och sen fikade vi och sen åkte vi hem och åt makaroner"-inlägg.)

Ditt inlägg får inte vara hotfullt, rasistiskt, våldsamt eller uppmana till olagliga handlingar.

Ditt inlägg bör vara minst 140 ord långt, du kan fylla i din text här för att kolla.

För att ditt inlägg ska publiceras behöver du lägga till en profilbild och en liten text om dig själv i din profil, men bloggar du anonymt kan du välja en bild som föreställer något annat och din text behöver inte berätta vem du är i detalj förstås.

För att kunna vinna surfplattan behöver du förbli medlem under tävlingstiden för att kunna svara på ev. frågor från läsare till ditt inlägg och också för att jag ska kunna kontakta dig om du vinner.


Så, är du sugen på en alldeles ny, snygg surfplatta att blogga ifrån? Välkommen till oss på Swechat!


Lite mer nyfiken på Asus Memo Pad 7? Här får du ett smakprov. Låt dig bara inte luras av att videon fokuserar mest på utseendet, den här plattan har fått riktigt bra recensioner även funktionsmässigt.Ps, om vi inte har fått ihop tio gästbloggare till den 7'e augusti drar vi vinnaren bland de som bidragit tills dess. Har tio skrivit innan det datumet drar vi då - så snart som möjligt,  vi får se vad som kommer först!

8 comments:

 1. Kul! Men hur drar ni vinnaren då? Väljer ni den ni gillar bäst elelr?

  ReplyDelete
 2. Hej Carina!
  Nej, jag skriver ner alla tio namnen på varsin pappersbit och viker ihop och sen drar jag ett namn på måfå. Det blir mest rättvist så tycker jag. Det går inte riktigt att bedömma vem som skrivit det mest intressanta inlägget och då är ett lotteri bättre.
  Vill du vara med så registrera dig och skriv ett inlägg så får vi hålla tummarna sen!

  ReplyDelete
 3. Menar du 300 ord eller tecken?
  Gästbloggaren Johnny har 139 ord ;-)

  ReplyDelete
 4. Åh, jag menade ju faktiskt 300 ord, men jag kollade aldrig hans inlägg eftersom jag var lite småstressad när jag godkände det. Men du har rätt!
  Vi får väl helt enkelt ändra till Minst 140 ord (ett ord kan vi bjuda på) och så får det bli den här gången.

  Jag ändrar i reglerna, tack för att du hade ögonen med dig!

  ReplyDelete
 5. Jag lovar, jag blir inte ledsen om jag vinner denna! Håll tummarna o tårna att jag har Blogg-gudarna med mig :D

  ReplyDelete
 6. Min man vill gärna blogga om engelsk fotboll, vilken kategori ska han lägga det på?

  ReplyDelete
 7. Malin - vi fixar en sportkategori, självklart! Hälsa din man välkommen till gästbloggen!

  ReplyDelete

-------------------------------
Lämna gärna en hälsning! Har du en bloggfråga är du välkommen att ställa den på vårt forum. På så vis kan fler svara alternativt få hjälp om de har samma problem. Tack!
Du hittar en länk till forumet högst upp till vänster här på Fixabloggen.
-------------------------------