Header Ads

Hälsning från Fixa-Anneli

Hej alla Blogspotvänner!

Anneli heter jag och det är jag som en gång i tiden startade upp Fixabloggen och Fixas forum. I fyra år drev jag den här bloggen och startade upp frågeforumet som hörde till, en jätterolig hobby som gav mig massor.

I höstas hände något i mitt privatliv som påverkade allt, jag orkade inte skriva varken här eller på forumet längre. Mina underbara medarbetare (främst min co-admin Jakeline) har gjort så gott de kunnat, men det var inte deras ansvar och de har inte fått en enda krona för det jobb de lagt ner så jag förstår att de inte orkat hålla allt vid liv. Allt vi gjort har varit helt frivilligbaserat, vi har betalat servrar och programvara själva, vi har skrivit alla inlägg och svar på vår egen fritid. Eller - just nu har mina medarbetare gjort det medan jag har duckat eftersom jag inte orkat.

En gång i tiden brände jag ut mig, mitt barn sov inte och jag fick inte sova heller.
Utan djupsömn fungerar man inte. Man försöker fixa saker så gott de går.

Men - sen dess har mycket hänt, jag startade Fixas och vi kom igång jättebra. Vi har hjälpt många bloggare (hoppas jag, de säger så...) och livet kändes bättre. I höstas blev jag ensam med sonen och sen dess har all energi gått åt att fixa vardagen. Jag föll tillbaka lite i utbrändheten kan man nog säga.

Jag är på väg tillbaka, men jag orkar inte svara på bloggfrågor ännu, jag orkar inte lägga tiotals-timmar på enskilda bloggar som jag gjort hittills. Hoppas att ni förstår det! Varje bloggfråga har kanske inte behövt mer än någon enstaka timme, men får man ett tjugotal frågor per dag fungerar det inte.

Fixa din blogspot är på väg tillbaka - i sig egen takt! Tack för ordet! :-)
Anneli


25 comments:

 1. Ett stort tack till dig för alla fina tips och all tid du lägger ned på att hjälpa folk helt ideellt.Nu hoppas jag du kommer att må bättre snart.Krya på digkramar.
  //Kicki

  ReplyDelete
 2. Ett stort tack för att den här bloggen finns! Uppskattar verkligen all hjälp man får genom alla bra tips här. Ha det bra i fortsättningen!

  ReplyDelete
 3. Jeg er så lykkelig over å ha funnet fixa din...det er ikke så lenge siden. Jeg har allerede funnet svar på noe jeg har lurt på. Tusen takk til deg...

  ReplyDelete
 4. Hej Annelie,

  Jag läser era inlägg varje gång och kikar in här ibland. Är så tacksam för all hjälp jag fått genom dig! Många värdefulla tips! Tråkigt att höra att du har det tufft just nu, hoppas det ordnar sig. Har full förståelse för att du inte orkar eller hinner som du gjort. Önskar dig allt gott! Kram!

  ReplyDelete
 5. Det är en jättebra blogg. Ta den tid du behöver för att ta dig tillbaka. Jag förstår att du har det jobbigt och känner med dig. Välkommen tillbaka när du orkar.

  Styrkekramar!

  ReplyDelete
 6. Hej!
  Jag fick hjälp av dig,Tusen tack.Och önskar dig att komma tillbaka!IVänligen
  Inger Rozén-Chintoh

  ReplyDelete
 7. Håller med dom övriga, detta är en jättebra blogg och här har man kunnat få hjälp med mycket..
  Ha det så gott...

  ReplyDelete
 8. Själv är jag ganska ny i bloggvärlden och har kikat in här på både frågor och svar. Så du menar att du gör allt detta arbete som en hobby!? Helt otroligt!

  Hoppas din livssituation lättar och att du hinner återhämta dig, jag vet hur tufft det kan vara att helt själv stå för allt - men det kommer att stärka dig i slutänden!

  Varma tankar
  Cia

  ReplyDelete
 9. Tack för alla fina hälsningar! ♥ Underbart att höra att ni inte glömt bort mig fast jag tog så lång paus *skrattar* Tack!

  ReplyDelete
 10. Jag läser lite i min egen takt det du lagt in, Har redan lärt mig massor.
  Ta hand om dig o din familj, vi väntar så gärna. Tusen tack för dina, era råd på dessa sidor.Det är guld värt för nybörjare .. Allt gott

  ReplyDelete
 11. Hejsan Annelie och medhjälpare!

  Jag har nyligen upptäckt den här hjälpsamma sida. Har tyvärr inte hunnit gå igenom så mycket ännu, det är ju en hel del att beta av. :-) Tycker att ni har gjort ett enastående arbete, och det med egna pengar och på er fritid. Ett förslag till er..lägg in en funktion som gör att era nöjda kunder kan donera pengar för erat "slit" Tyvärr kostar det ju både pengar och tid.

  Och så önskar jag dig Annelie en fortsatt bättring på din jobbiga situation. Se till att det får ta tid..för annars kan du vara inne i en liknande situation snart igen.

  Lycka till
  Sussie B.

  ReplyDelete
 12. Till Sussie: Doneraknappen finns sedan länge till höger på sidan.
  Själv ger jag 20:- i mån via automatik, sedan länge - ett billigt sätt att betala för all hjälp jag fått här.

  ReplyDelete
 13. Titta gärna in i forumet - där hjälps vi åt med de frågor som vi har.
  F.n. är det mest vi som använder Blogger som är aktiva där, men där finns även många trådar som rör andra plattformar.
  Förutom rena "lösa-ett-problem-trådar", så finns där diskussioner och tips om datorer, virus, fotoprogram, bra-att-ha-trådar, snacketrådar mm.
  Att kolla runt där kräver ingen inloggning, men för att kunna skriva måste du bli medlem (spamskydd).
  Det kostar ingenting, och du registrerar dig snabbt och enkelt.
  Välkommen in!

  ReplyDelete
 14. Ooooo...Så roligt att "se" dig,Anneli
  Ta hand om dig vännen/Kram Annmi som fått sååå otroligt mycket hjälp & lärt mig massor av dig :)

  ReplyDelete
 15. Tusen tack för alla tips du skrivit!
  För mig har det hjälpt massor. Att göra sin egen blogg bara så som man själv vill ha den, gör en mer säker på att det man skriver i den är från tankarna jag själv har!

  Hoppas du blir bättre med tiden och att du får ett fortsatt bra liv framöver :)

  Lycka till med allt!

  ReplyDelete
 16. Ta det lugnt nu bara för det tar tid om man varit utbränd. Tänk jag hade det också så med mitt barn en gång. Numera är han vuxen, men jag kan ännu minnas hur det var när man inte fick sova mer än 10 minuter i taget. TACK för att du finns. Krya på dig i din egen takt ingen annans. kram

  ReplyDelete
 17. Man ska aldrig se bloggandet som ett måste, vi gör det alla för att det ska vara roligt och ge oss något tillbaka. Jag är ytterst tacksam för ddin fina och bra blogg som har hjälpt mig många gånger med dina tips.

  Kram till dig
  Anna

  ReplyDelete
 18. Jag är, som alla andra, tacksam för det jobb du lagt ner och de frågetecken du rätat ut.
  Ha det bra.
  Du är viktigast.

  ReplyDelete
 19. Hej Anneli.

  Själv har jag ju fått helt otroligt mycket hjälp från både dig och andra på de här två forumen.

  Jag har sagt det tidigare och säger det igen att utan all hjälp som jag har fått så hade jag lagt ner min blogg för länge sedan.

  Jag kollar lite varje dag på forumet iFokus som har en speciell sida om bloggande men där finns bara hjälp för dem som har blogg.se och senast nu på morgonen så har jag tipsat en frågeställare om de här två forumen precis som jag tipsat ett flertal andra tidigare.

  Anneli, jag säger som de andra att ta det nu lugnt och försiktigt och tänk i första hand på dig själv och sonen!

  Finaste hälsningar,
  Bertil

  ReplyDelete
 20. Skapade ett konto på forumet men kan inte starta någon tråd där, så jag ställer min fråga här:
  Min design är fixad med artisteer. Då försvann Svara-funktionen till kommentarerna. Finns det någon kod man kan lägga in, så så svara-funktionen kommer direkt under kommentaren.

  ReplyDelete
 21. Hej!
  Jag har endast tittat in här och då, har försökt att blogga, från början endast till min släkt, men så småningom öppnade jag en ny blogg där jag känner att det har lyckats med att få lite besökare. Är både glad och tacksam för detta, eftersom det ju sporrar till fler inlägg. Så kände jag nu att jag hade lite funderingar på olika saker, men sedan när jag läser hur du har det så känner jag att jag inte vill ta upp några egna frågor utan försöka att hitta det du har skrivit om tidigare. Önskar dig verkligen all lycka och välgång tillbaka till ditt liv. Har själv varit utmattad så jag vet precis vad det innebär, även om det yttrar sig på olika sätt för olika personer.
  Var rädd om dig och krya på dig. Man har bara ett liv och det ska man ta vara på!
  /Carina

  ReplyDelete
 22. Rättade till mitt fel i kommentaren fniss...
  Tänker på dig,Anneli & saknar dig/Kram Annmi

  ReplyDelete
 23. Awesome work.Just wanted to drop a comment and say I am new to your blog and really like what I am reading.Thanks for the share

  ReplyDelete

-------------------------------
Lämna gärna en hälsning! Har du en bloggfråga är du välkommen att ställa den på vårt forum. På så vis kan fler svara alternativt få hjälp om de har samma problem. Tack!
Du hittar en länk till forumet högst upp till vänster här på Fixabloggen.
-------------------------------