Header Ads

En hälsning från mig!

Jag heter Anneli och jag har drivit Fixabloggen sen 2009. Det har varit jättekul och spännande, jag har lärt mig mycket under tiden och det jag skrivit om har främst varit sånt jag snappat upp längs vägen som bloggare eller sånt jag själv varit nyfiken på att testa.

För inte alltför länge sen fick jag ett riktigt bra erbjudande från Emelie från Svenska Blomsterbloggar, hon hade många bra, engagerande idéer angående kommande tutorials (inlägg) och jag gav henne skrivplats här på bloggen! Vilket kap!
Bättre medarbetare har jag aldrig haft, hennes inlägg är bra och informativa som ni vet, bättre medskribent kunde man inte önska sig.

Kanske har ni märkt att jag själv försvunnit från bloggen den senaste tiden?
Det är inte för att jag tänker ge upp, men mitt hemliv har förändrats drastiskt, min sambo sen 14 år har bestämt sig för att lämna mig och sonen och jag försöker just nu få ihop bitarna igen. Bor man på en stor gård med x antal rum och uthus hinner man samla på sig alldeles för mycket saker och vi håller nu på att sortera allt och få rätsida på våra liv men jag återkommer hit till Fixabloggen så fort jag får tillbaka min inspiration, jag lovar!

Ni fick en inblick i mitt liv där och jag hoppas att ni ursäktar min frånvaro, vi är alla mänskliga och gör det bästa vi kan, men just nu orkar jag helt enkelt inte med bloggvärlden. Det kommer med största säkerhet tillbaka, men inte precis just nu.

Tack, Anneli

11 comments:

 1. Oj, förstår om du tar en paus, var stark! O kom tillbaka igen till oss andra. Du fixar detta, jag vet.

  Styrkekramar!

  ReplyDelete
 2. Trist. Hoppas det löser sig så bra det kan!

  ReplyDelete
 3. Önskar dig styrka att gå vidare i ditt liv..
  Hoppas att du kommer tillbaka sedan när du känner o orkar .. Kramar

  ReplyDelete
 4. Så tråkigt =(
  Sånt tar mycket tid o kraft, hoppas allt går ok i alla fall.
  Denna sidan är underbar, så hoppas du inte ger upp..
  Sköt om dig. / Kram

  ReplyDelete
 5. Var stark - du fixar det. Ser fram emot att du återkommer!

  ReplyDelete
 6. Trist! Gör det som måste göras, var stark och modig (och liten och ynklig ibland när du behöver det) så väntar vi här på dig när du orkar komma tillbaka! Tack för all hjälp vi fått hittills! Kram!

  ReplyDelete
 7. Tack för alla snälla ord, det värmer! Nu är det väl en dryg vecka kvar innan han försvinner med det sista, sen ska jag börja röja upp.

  Härligt att höra att ni förstår!
  Anneli

  ReplyDelete
 8. Oj, vad tråkigt, Anneli! Men sådant för många gånger med sig positiva förändringar i ens liv trots allt! Toppen att du har Emelie nu, hon skriver verkligen bra.
  Kram, kram♥

  ReplyDelete
 9. "Säger" det här mé vännen..Så tråkigt :(
  Ger många varma styrke - tröste - Kramar ♥

  ReplyDelete

-------------------------------
Lämna gärna en hälsning! Har du en bloggfråga är du välkommen att ställa den på vårt forum. På så vis kan fler svara alternativt få hjälp om de har samma problem. Tack!
Du hittar en länk till forumet högst upp till vänster här på Fixabloggen.
-------------------------------