Header Ads

Bloggens statistik - video

De flesta bloggare vill gärna ha en besöksräkare på sin blogg för att hålla kunna se hur många besökare man fått.
Speciellt som ny bloggare är det spännande att se hur siffrorna stiger vartefter man fyller på med nya inlägg.
 Här visar jag hur du enkelt utnyttjar Bloggers egen statistikfunktion, både för att få en räknare och för att få veta lite mer.


Min allra första videotutorial.
Hoppas ni uppskattar den, det blir kanske fler framöver.

7 comments:

 1. Coolt & såå bra - Gör fler -
  /Kram Kram

  ReplyDelete
 2. Det var en fin video, Anneli, men de siffrorna är ju inte antalet besökare utan antalet sidvisningar, vilket ju är en helt annan sak. Varför finns det inte antalet besökare egentligen i bloggens statistik - det är ju det som är mest intressant?

  Jag klickade på video eftersom jag letar hur man kan sätta in sin egen video i bloggen utan att först behöva publicera på Youtube. Har försökt flera gånger, men lyckas inte. Vet du?

  ReplyDelete
 3. Hej
  Jag undrar hur jag gör om jag vill specificera antalet besökare på min blogg? EX. "Totalt antal besökare, besökare denna månaden, denna vecka, idag och hur många som just nu är inne". Har sett att vissa bloggsidor har detta. /tack på förhand

  ReplyDelete
 4. Eva: Besöksräknaren från bla Susnet genererar den besöksstatistiken. Du hittar den på susnet.nu

  ReplyDelete
 5. Hej.
  Jag har botaniserat runt en hel del i "fixa din blogg. Har precis tagit en lektion i besöksräknare när jag tittade på din video. Såna videos skulle jag behöva mer av. Vet inte hur men jag lyckades lägga till din bildlänk på min blogg. Blir så glad varje gång jag lyckas med något. Ett stort tack till all info som finns att hitta här. Har blivit medlem hos er men inte lyckats hitta var man ställer sina frågor. Är ny som bloggare!!! Vänliga hälsningar Christin

  ReplyDelete
 6. Christin: Frågor ställer du i vårt forum - du hittar länk dit, högst upp på denna sidan.
  Du måste bli medlem för att kunna ställa frågor - det är gratis och är enkelt, men du kan också kolla runt bland massor av trådar, om du inte vill bli medlem.
  Välkommen!

  ReplyDelete

-------------------------------
Lämna gärna en hälsning! Har du en bloggfråga är du välkommen att ställa den på vårt forum. På så vis kan fler svara alternativt få hjälp om de har samma problem. Tack!
Du hittar en länk till forumet högst upp till vänster här på Fixabloggen.
-------------------------------