Header Ads

Gästbloggare på din blogg

Din blogg är din privata plats på internet där du kan skriva vad du vill och uttrycka alla dina åsikter, men vad gör du när du känner att du inte har några nya idéer, inget nytt material att skriva om?
Kanske läser du en mängd andra inspirerande bloggar men som den seriösa bloggare du är vill du förstås inte stjäla idéer från dem.
Du vill gärna få fler läsare, du hoppas att andra bloggar ska länka till dig så fler besökare hittar din blogg, men hur får du dem att välja just dig att lägga i deras länklista?

Bjud in gästbloggare!

När du hittar en blogg du gillar och vars författare skriver inlägg som stämmer överrens med det du skriver och gillar kan du skicka ett email eller en kommentar och fråga om personen skulle vara intresserad av ett gästinlägg in din blogg. Kanske kan ni till och med byta inlägg, skriva i varandras bloggar.

Som gästbloggare har en skribent möjligheten att hitta nya läsare till sin blogg, man kan skriva ett givande inlägg som får läsarna att vilja ta reda på vad mer personen skriver om.

Som värdblogg kan du få nya läsare tack vare att gästbloggaren länkar till inlägget i sin egen blogg och dessutom kan man få nya besökare om någon av sökmotorerna (google etc) hittar nya, intressanta sökord i det din gästbloggare skrev.

Vad har du att förlora?


4 comments:

 1. Jag tycker detta är smart & har haft ett par Gästbloggare i min blogg ♥...

  /Jam & Kram från mig!!!

  ReplyDelete
 2. Men hur ska man göra med publiceringen då?
  Ska man ge gästbloggaren sitt lösenord eller??

  Älskar din blogg!!

  ReplyDelete
 3. Du kan bjuda in skribenter till din blogg, då loggar de in med sin egen mailadress och sitt eget lösenord. Se inställningar, Tillstånd.
  Du kan sen plocka bort personen som skribent när uppdraget är slutfört, då kan hon/han inte logga in längre.

  Eller, om du föredrar kan du be att få texten i ett mail med ev bilder och så lägger du in inlägget själv i bloggen, men skriver tydligt ut att texten är författad av din gästskribent.

  ReplyDelete

-------------------------------
Lämna gärna en hälsning! Har du en bloggfråga är du välkommen att ställa den på vårt forum. På så vis kan fler svara alternativt få hjälp om de har samma problem. Tack!
Du hittar en länk till forumet högst upp till vänster här på Fixabloggen.
-------------------------------