Header Ads

Om FixaDinBlogspot

Fixa Din Blogspot är en svensk sida där du som använder Blogger som din bloggplattform kan hitta smarta tips, trix och lösningar på olika problem som kan uppstå när du håller på med din blogg. Här hittar du också enkla förklaringar med många bilder.
Inga frågor är för små eller löjliga, vi har alla varit nybörjare och någonstans måste man ju börja.

Jag startade bloggen Fixa Din Blogspot år 2009 när jag tröttnade på att försöka hålla reda på alla de koder och tips om Blogspot jag hittade på nätet, jag behövde någonstans där jag kunde samla och sortera dem. Snart hittade besökare till bloggen och jag kände att det kanske var läge att försöka förklara vad det var för konstiga koder och annat jag hade i mina inlägg.

Det dröjde inte länge innan jag och mina läsare startade ett forum där vi kunde hjälpas åt att söka och hitta svar på frågor. En underbart rolig tid, efter två år hade vi över 10.000 medlemmar. Det blev dock lite för krävande att underhålla allt för mig och mina medarbetare så 2013 la vi efter mycket funderande ner forumet.

Eftersom det ändå är ett bra sätt att samla och kunna söka efter kunskap bestämde jag mig för att starta upp ett lite enklare frågeforum nu nyligen.
Du kan hitta det här: http://fixadinblogg.com

Fixa Din Blogspots nästa projekt är att starta upp en engelskspråkig variant av bloggen, tutorials och forum på engelska. World of Blogger heter sidan och du hittar den här: http://world-of-blogger.com
Vi räknar med att lansera sajten den 10 april 2017.


Välkommen till Fixa Din Blogspot!


Ps - vill du vara med och påverka hur FixaDinBlogspot utvecklas och växer?
Kontakta mig via mail: anneli @ fixadinblogg.com

Min personliga blogg hittar du här: https://annelifyhr.blogspot.se/


Information
Jag skriver ofta om olika program och tjänster som du som bloggare kan ha nytta av. Jag försöker hitta alternativ som är gratis, men skulle jag någon gång rekommendera en betald variant beror det på att jag själv testat och anser det vara det bästa alternativet. Jag får inte betalt från något företag om du skulle klicka på en länk och använda en viss programvara/tjänst du fått rekommendation om här på FixaDinBlogspot.
Mvh Anneli Fyhr