Header Ads

FixaDinBlogspot + Wordpress = Aviello

Sugen på att prova att blogga med Wordpress?

Blogspot har många fördelar, plattformen är gratis, har en alldeles utmärkt Malldesigner och är enkel att använda. En bra bloggplattform för dig som vill blogga om ditt liv och dina intressen.

Men - om du vill satsa på ditt bloggande, kanske tjäna pengar på det du gör och få många fler valmöjligheter både gällande uteseende och funktioner så är kanske Wordpress den väg du hellre vill välja. Hos Wordpress hittar du tusentals plugins, något för varje funktion du önskar.


I höst (1 aug 2017) öppnar FixaDinBlogspot en ny, heltäckande service för dig som vill prova på att ha en Wordpressblogg med extra support. 
Om du redan har en Blogspotblog hjälper vi dig att flytta över alla dina inlägg, dina sidor och dina kommentarer. Om du hellre vill börja om på nytt lägger vi upp en ny Wordpressblogg åt dig.

Din gamla Blogspotblogg förändras inte, allt finns kvar och väntar på dig om du vill byta tillbaka.

Att gå över till Wordpress kan vara ett stort steg för dig som vant dig vid Bloggers utseende och adminpanel, men med lite hjälp och support är det inte så svårt.

FixaDinBlogspot erbjuder ett helt bibliotek av enkla guider och videor och räcker inte det finns jag här både via telefon och mail för att hjälpa dig att hitta rätt.


Vår nya tjänst heter Aviello och om du är intresserad av att få veta mer kan du registera dig för att bli en av våra testpiloter. 

Du som anmäler ditt intresse före den 1 augusti via FixaDinBlogspot får 2 månaders gratis webbhotell inklusive ev. överflyttning av din Blogspotblogg så att du kan prova på hur Wordpress känns på riktigt.

Vill du veta mer? Klicka här!


Gratis och utan att påverka din vanliga blogg? Hur kan du välja att INTE testa?
/ Anneli7 comments:

 1. Vilket bra erbjudande ......
  Tål att tänka på!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej, jag är Theresa Williams. Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han slöt mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavskärare som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollstavarna, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började bo tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett relationsproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Älska trollformler
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässor
   4) Giftermål
   5) Bindande trollformler
   6) Uppdelningar
   7) Dödsförtroll
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Delete
 2. Oj. Tanken har slagit mig... Men... Vanans makt är stor. Blogger har ju trots allt sina begränsningar. Ojojoj. Så svårt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Prova kan man alltid och gillar man det inte säger man bara "nej tack" när provperioden är slut - eller innan.
   Jag gillar både Blogger och Wordpress, båda plattformarna har sina fördelar så jag tänker inte välja sida. Jag vill bara ge er möjligheten att prova på och göra ett genomtänkt val :-)

   Delete
 3. Jag har använt Blogspot och appen Blogger i fyra år och det fungerar mycket bra.
  Nu får jag meddelanden om att appen inte kommer att kunna användas framöver om den inte uppdateras, jag hoppas att det kommer att ske.

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 5. Jag kommer till en mailsida, som om jag skulle vilj skicka mail när jag klickar på den gröna "Ja tack klicka här". Urkonstigt....

  ReplyDelete

-------------------------------
Lämna gärna en hälsning! Har du en bloggfråga är du välkommen att ställa den på vårt forum. På så vis kan fler svara alternativt få hjälp om de har samma problem. Tack!
Du hittar en länk till forumet högst upp till vänster här på Fixabloggen.
-------------------------------