Header Ads

FixaDinBlogspot + Wordpress = Aviello

Sugen på att prova att blogga med Wordpress?

Blogspot har många fördelar, plattformen är gratis, har en alldeles utmärkt Malldesigner och är enkel att använda. En bra bloggplattform för dig som vill blogga om ditt liv och dina intressen.

Men - om du vill satsa på ditt bloggande, kanske tjäna pengar på det du gör och få många fler valmöjligheter både gällande uteseende och funktioner så är kanske Wordpress den väg du hellre vill välja. Hos Wordpress hittar du tusentals plugins, något för varje funktion du önskar.


I höst (1 aug 2017) öppnar FixaDinBlogspot en ny, heltäckande service för dig som vill prova på att ha en Wordpressblogg med extra support. 
Om du redan har en Blogspotblog hjälper vi dig att flytta över alla dina inlägg, dina sidor och dina kommentarer. Om du hellre vill börja om på nytt lägger vi upp en ny Wordpressblogg åt dig.

Din gamla Blogspotblogg förändras inte, allt finns kvar och väntar på dig om du vill byta tillbaka.

Att gå över till Wordpress kan vara ett stort steg för dig som vant dig vid Bloggers utseende och adminpanel, men med lite hjälp och support är det inte så svårt.

FixaDinBlogspot erbjuder ett helt bibliotek av enkla guider och videor och räcker inte det finns jag här både via telefon och mail för att hjälpa dig att hitta rätt.


Vår nya tjänst heter Aviello och om du är intresserad av att få veta mer kan du registera dig för att bli en av våra testpiloter. 

Du som anmäler ditt intresse före den 1 augusti via FixaDinBlogspot får 2 månaders gratis webbhotell inklusive ev. överflyttning av din Blogspotblogg så att du kan prova på hur Wordpress känns på riktigt.

Vill du veta mer? Klicka här!


Gratis och utan att påverka din vanliga blogg? Hur kan du välja att INTE testa?
/ Anneli6 comments:

 1. Vilket bra erbjudande ......
  Tål att tänka på!

  ReplyDelete
 2. Oj. Tanken har slagit mig... Men... Vanans makt är stor. Blogger har ju trots allt sina begränsningar. Ojojoj. Så svårt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Prova kan man alltid och gillar man det inte säger man bara "nej tack" när provperioden är slut - eller innan.
   Jag gillar både Blogger och Wordpress, båda plattformarna har sina fördelar så jag tänker inte välja sida. Jag vill bara ge er möjligheten att prova på och göra ett genomtänkt val :-)

   Delete
 3. Jag har använt Blogspot och appen Blogger i fyra år och det fungerar mycket bra.
  Nu får jag meddelanden om att appen inte kommer att kunna användas framöver om den inte uppdateras, jag hoppas att det kommer att ske.

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 5. Jag kommer till en mailsida, som om jag skulle vilj skicka mail när jag klickar på den gröna "Ja tack klicka här". Urkonstigt....

  ReplyDelete

-------------------------------
Lämna gärna en hälsning! Har du en bloggfråga är du välkommen att ställa den på vårt forum. På så vis kan fler svara alternativt få hjälp om de har samma problem. Tack!
Du hittar en länk till forumet högst upp till vänster här på Fixabloggen.
-------------------------------